Bedrijfsvideo

De manier om uw bedrijf in hoge kwaliteit in de kijker te zetten!

Een bedrijfsvideo is niet meer weg te denken!

U kan het niet enkel gebruiken op uw website, maar eveneens op beurzen, in uw toonzaal of gewoon bij uw klanten tijdens een voorstelling. Zelf een bedrijfsvideo filmen is bijna niet meer haalbaar. U moet al veel kennis en expertise hebben om dergelijke video’s te kunnen filmen aan de hoge eisen dat ze moeten voldoen.

Waarom heeft u een professionele bedrijfsvideo nodig?

Met een goede bedrijfsvideo zien uw klanten snel en duidelijk wie u bent en wat u verkoopt. Bewegende beelden hebben een grotere impact dan geschreven tekst. Een bedrijfsvideo stimuleert uw klanten om bijvoorbeeld een aankoop te doen omdat ze uw bedrijf al eens hebben gezien op video. Dat zal uw verkoop helpen, maar ook uw bekendheid een boost geven. Een van de voordelen van een bedrijfsvideo is dat het ook bijdraagt aan de vindbaarheid van je website en product/diensten op zoekmachines maar ook op bijvoorbeeld YouTube. De bezoekers van uw site zullen beduidend langer aanwezig zijn wat de kans op een verkoop positief beïnvloedt!

Wij maken uw bedrijfsvideo en hanteren volgende eisen:

– HD kwaliteit
– Stabiele beeldkwaliteit
– Soepele zoom in
– Speciale effecten
– Duidelijk verstaanbare spreker
– Voice over
– Montage
– Achtergrondmuziek

Enkele van onze vorige projecten in HD:

Een goede bedrijfsvideo is een sterk communicatiemiddel en wordt meer en meer ingezet bij de marketing van bedrijven. Het is een eenmalige investering waar uw bedrijf jaren van zal genieten! Dat allemaal bieden we u aan tegen een scherpe prijs.

Heeft u interesse en wenst u vrijblijvend meer informatie?

Back to Top