Facebook naam veranderen

Naam wijzigen facebook
Uw bedrijf heeft een nieuwe naam gekregen? Maar u kan de naam of link (URL genaamd) niet meer wijzigen? Dit is een serieus probleem die wij voor u snel kunnen oplossen!

Het is uiteraard normaal dat uw bedrijf eens van naam veranderd! Uw facebook pagina behouden met de huidige inhoud en likes daarentegen is niet altijd zo eenvoudig. Hierin kan Promoot uw bedrijf u steeds bijstaan! 100 derden cases ervaring zorgt ervoor dat we elke wijziging op de zo snelst mogelijke manier kunnen verwerken.

Het is vaak zo dat link die u wenst te gebruiken niet meer beschikbaar is en dat u op een pagina terecht komt met “Sorry, deze pagina is niet beschikbaar”. Indien dit het geval moest zijn kunnen wij deze zeker aanpassen.

Hoe werkt het?
De eerste stap is het invullen van uw persoonlijke gegevens op onze website en daarnaast hebben we natuurlijk de naam van uw Facebook pagina nodig, de huidige en de gewenste link. Vervolgens verdiepen wij ons in uw verzoek en kijken we wat we voor u kunnen doen. Wanneer de betaling is ontvangen gaan wij het voor u in orde brengen. Het duurt normaal tussen de 1 en 4 werkdagen voor het gehele proces is afgerond. Hoe het werkt is zeer simpel!

Hoe werkt het?

IN 3 SIMPELE STAPPEN.

Waarom uw naam wijzigen op Facebook?
Er kunnen meerdere redenen zijn waarom u uw bedrijfsnaam op Facebook wilt veranderen. Heeft u uw bedrijfsnaam simpelweg veranderd? Dat is natuurlijk een goede reden om ook uw naam te wijzigen op Facebook. Dit is goed voor uw marketingstrategie en naamsbekendheid. Mensen zullen uw bedrijfsnaam herkennen en dat is altijd een goed teken. U heeft uw naam bijvoorbeeld eenvoudiger gemaakt? Of u hebt uw bedrijf recent gebootst met een nieuwe frisse naam? Of had u altijd een website met een .nl domein, maar is deze veranderd in een .com domein? Dan is het goed dat u dit laat terugkomen op uw Facebook pagina. Wij gaan hier graag voor u mee aan de slag.

No cure, no pay
Wij werken op basis van no cure, no pay. Voor u is dit erg gunstig. Het betekent namelijk dat als iets niet mocht lukken, dat wij u dan het volledige bedrag terugbetalen. Wanneer uw verzoek is goedgekeurd dan zorgen we ervoor dat het maximaal 20 dagen of minder duurt. We hebben al zeer veel diverse andere bedrijven geholpen, dus u bent bij ons verzekerd van succesvolle resultaten. Zowel nationaal (België), Europees (hoofdzakelijk Nederlands) als internationaal (USA).

Neem contact met ons op
Het is zonde om al uw volgers te verliezen wanneer u een nieuwe bedrijfspagina aanmaakt. Daarom is het verstandiger om alleen de naam en URL te (laten) veranderen. Zo behoudt u alle likes en zien uw volgers geen grote verandering. Dit schept vertrouwen die u toch niet wilt verliezen? Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vele klanten gingen u voor! Enkele van onze klanten lieten zelfs een reactie achter. Klik hier voor de recensiepagina van Promoot uw bedrijf.

Neem dus gerust contact met ons op indien u interesse heeft, dan sturen wij vrijblijvend onze scherpste prijs!

Heeft u een ander specifiek probleem? Op onze site Facebook Expert kan u ook andere mogelijkheden terugvinden. Wij kunnen steeds helpen met al uw problemen met Facebook.

 

[contact-form-7 id=”636″ title=”Contactformulier Facebook pagina”]

 

Back to Top