Social media campagne

Een social media campagne op maat van uw bedrijf. Dit kan voor zowel B2B als B2C erg interessant zijn om meer klanten te bereiken.

Wij bouwen uw social media campagne.

Volledig uitgewerkt en op maat van uw noden en behoeften. Zo verlenen we u vrijblijvend advies over uw campagnes. Voor sommige sectoren is een Facebookcampagne zeer goed in combinatie met een Instagramcampange. In andere sectoren zouden we dan eerder een Google campagne aanraden of een LinkedIn campagne. De mogelijkheden zijn eindeloos. U ziet het bos door de bomen niet meer? Wij helpen er u gegarandeerd doorheen! Zodat we op een duurzame manier meer klanten voor u kunnen bereiken en u zo een grotere omzet & winst behaalt. Een win-win situatie voor beiden.

Hoe werkt het?

3 belangrijke stappen

Waarom een social media campagne?

Elke maand opnieuw zorgen wij voor uw strategie. Dit is erg belangrijk en een niet te missen investering in de toekomst. Ook met beperkte budgetten kan je vaak heel wat bereiken. Het belangrijkste onderdeel in onze strategie is het volledig uitwerken en correct instellen van campagnes. U zou versteld staan hoeveel advertentiebudgetten niet worden verspild aan campagnes die niet in uw doelgroep vallen. Campagnes met social media zorgen voor een meetbare hoeveelheid extra likes en volgers. Hoe meer volgers / ‘ambassadeurs’ van uw bedrijf, hoe interessanter het wordt voor u om deze mensen in de toekomst makkelijk te bereiken met lagere budgetten. Een goede social media campagne is geen weggesmeten geld, tenzij …

Een klein voorbeeld. Een (goede) frituur wenst een campagne uit te voeren op Facebook, maar men stelt geen regio in bij de campagne. Het resultaat? Ik had honger op een gegeven dag, en wel zin in frietjes. Ik zag de advertentie van deze frituur op mijn Facebook en maakte de beslissing er eens te willen gaan eten. Echter bleek dat de frituur 130 km ver is gelegen, wel aan de andere kant van het land. Ik ben er uiteraard niet gaan eten. Helaas is het advertentiebudget hier verspild aan een publiek, veel te ver uit de regio van de frituur. Voor een kleine meerprijs hadden wij de campagne goed ingesteld en had deze frituur de juiste klanten bereikt met hun campagne.

U wenst direct meer informatie?

Bel ons even op. Volledig vrijblijvend! We staan klaar om u te helpen. Ons telefoonnummer is 056 89 08 56

 

Of stuur ons even een mailtje:

 

[contact-form-7 id=”349″ title=”Contactformulier 1″]

Back to Top