Website op maat

U bent op zoek naar een professionele website? Die voldoet aan de hedendaagse verwachtingen? Wij kunnen u helpen!

Een verzorgde mobielvriendelijke site is belangrijk als u wil scoren op Google!

We raden u dan ook aan om deze aan te maken. U zal worden gevonden in zoekmachines zoals Google maar zal eveneens uw bestaande klanten meer kunnen informeren. Het is belangrijk dat u klanten snel al uw gegevens kunnen terugvinden. Eveneens kan u bijvoorbeeld uw klanten doorverwijzen naar de website en zo uw vorige projecten of producten in een fotoalbum weergeven.

website op elk toestel

Uw klanten maken regelmatig gebruik van internet. Het is dan ook een onontbeerlijk marketinginstrument. Een website hebben is even belangrijk geworden dan advertenties plaatsen, zelfs belangrijker. Mensen die een boekje krijgen en u terugzien zijn nog niet direct potentiële klanten. Mensen die met zoekwoorden interesse hebben in uw diensten zijn dat wél! Indien uw bedrijf geen website heeft maar uw concurrent wel is da kans ook groot dat u een klant zal verliezen.

Het beheer van een website moet voor ons, onze klanten en de bezoekers makkelijk en eenvoudig zijn. Daarom zal u ook steeds een login ontvangen om uw website te bewerken. Uw maandelijkse promotie kan zo steeds veranderen zonder dat wij hier moeten aan werken. Afhankelijk van uw IT kennis kunnen we u rechten verschaffen om pagina’s te bewerken of aan te maken, menu’s te bewerken, uw layout aan te passen … Eveneens is het mogelijk om bepaalde personeelsleden in uw bedrijf specifieke rechten te geven om uw website aan te kunnen passen. Om geen potentiële klanten te verliezen, adviseren wij u een bedrijfswebsite aan te maken. Een investering die zich in de kortste keren terugverdient!

Bovendien is het veel professioneler om naar bijvoorbeeld info@gekozennaam.be te mailen dan een @gmail of @hotmail account. Indien u het gebruiksgemak van deze accounts toch wenst te behouden kunnen we simpelweg de e-mails doorsturen naar uw bestaand e-mail account.

Professionele bedrijfswebsites:

Onze op maat gemaakte bedrijfswebsites voldoen aan de hoogste kwaliteit. Ze zijn eenvoudig in beheer via een professionele login-module en hebben een moderne lay-out. Daarnaast bezorgen we uw al de gewenste domeinnamen. We zorgen ervoor dat ze makkelijk en snel updates en uiteraard back-ups uitvoeren. Zo bent u er zeker van dat u nooit uw waardevolle informatie verliest. Daarnaast zijn onze sites compatibel met elk apparaat, zowel mobiel als op een tablet. We integreren zelfs e-mailformulieren en aangepaste e-mailaccounts. Ook verhogen we uw online visibiliteit met uw fotoalbums, bedrijfsvideos en links naar al uw sociale media.

Enkele voorbeelden:

Laatste projecten:

Website met ledenplatform en abonnementen verkoop; www.betclub.be
Website bewaking: www.project-security.be
Website deejay: www.djjoeri.be
Website met webshop: www.decocarsystems.be
Website grasmatten: www.duvagrass.be
Website evenement: www.endoftheseason.be

Oudere projecten:

Website: www.facebookexpert.be
Website: www.patrickpickart.com

Overgenomen website in HTML: www.webshop.lederambacht.be
Webshop: www.webshop.lederambacht.be
Vernieuwing Lederambacht gepland in 2020.

Heeft u interesse en wenst u vrijblijvend meer informatie?

Back to Top