BREAKING NEWS

Beste vrienden!

Vandaag heb ik iets belangrijks aan te kondigen. 1 februari 2017 is toch een bijzondere dag voor mij want 2 jaar geleden ben ik op deze dag begonnen met mijn zelfstandige activiteit DJ en marketing in bijberoep. Maar ik heb iets aan te kondigen!

Vanaf vandaag kan ik trots meegeven dat ik nu officieel een zelfstandige ben in hoofdberoep. Hierdoor zal ik flexibel kunnen werken en kies ik vol overgave voor mijn DJ carrière en marketing. Dit volgens de noden en waarden van het bedrijf waar ik nu reeds 2 jaar aan werkte, nog steeds met evenveel passie en plezier.

De zaken gingen goed in deze 2 jaren. We draaiden op vele trouwfeesten, verjaardagsfeesten, stads evenementen, … Daarnaast realiseerden we heel wat nieuwe websites, werkten we marketingplannen uit, losten we heel wat moeilijke Facebook-cases op en zo gaan we uiteraard ook verder!

Het zijn de mensen die me hebben gesteund, de mensen die in me hebben geloofd, geboekt, met me hebben samengewerkt, vrienden en familie die ik écht wil bedanken voor hun steun en medewerking. Het was niet altijd even makkelijk, maar uiteindelijk is het wel gelukt!

Laten we samen van 2017 een topjaar maken!

Groetjes, uw DJ, uw marketeer,
Joeri Pauwels

www.djjoeri.be en www.promootuwbedrijf.be

Back to Top